Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de juny del 2013 | 16:51
Recull de premsa

Ramoneda: "Entristeix veure com el PSC s'empetiteix en la defensa d'unes quotes de poder cada vegada més reduïdes"

"El PSC segueix veient al seu electorat a imatge i semblança dels que li votaven [...] als anys 80. I en cap lloc està escrit que els seus fills i néts hagin de votar el mateix. A qui vol convèncer el PSC amb l'entelèquia del federalisme?".

Josep Ramoneda, intel·lectual històricament proper al PSC, ha lamentat a un article publicat a El País que el PSC "segueix el seu estrepitós enfonsament" i que la seva caiguda "no ha tocat fons".

"És còmic que el seu secretari general ─ha continuat─ Pere Navarro digui que Artur Mas està produint el seu suïcidi polític i està arrossegant amb ell al seu partit i al seu país. És un exemple viu de veure la palla en l'ull aliè i no veure la biga en el propi".

Ramoneda ha alertat que el PSC "va començar a tallar-se les venes bastant abans" que Artur Mas i ha lamentat que "canviar la direcció no ha servit per aturar l'hemorràgia". "El PSC segueix veient al seu electorat a imatge i semblança dels que li votaven especialment l'àrea metropolitana de Barcelona en els anys 80. I en cap lloc està escrit que els seus fills i néts hagin de votar el mateix" ha dit.

Finalment Ramoneda s'ha qüestionat: "A qui vol convèncer el PSC amb l'entelèquia del federalisme sense federalistes com a motiu central de la seva acció política, amb la confusió permanent en política econòmica i social, [...] amb picades d'ullet a Duran Lleida i els seus, i amb un posicionament meridià contra la independència per compensar la seva aposta, feta amb la boca petita, pel dret a decidir, quan el referèndum no té si calendari?".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat