Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 6 de de juliol del 2012 | 17:48
Recull de premsa

Rahola: "El Sirera, que volia ser presi del PP i va perdre, o la Figueras, que no saben on col·locar, ens han de dir com fer la feina als periodistes?"

"Els partits col·loquen els seus desvagats al CAC, fent efectiva la piconadora de la partitocràcia".

La periodista Pilar Rahola ha denunciat a un article que el CAC, "una entitat que ens costa una pasta gansa, que ningú sap què fa, però que diu que és el vigilant dels periodistes", no té ni un sol de la professió dins el consell.

"Qui hi ha, doncs? Bàsicament els jubilats dels partits, que han anat col·locant als seus desvagats, fent efectiva la piconadora de la partitocràcia" ha lamentat Rahola.

A l'article Tanquem el CAC, la periodista ha detallat qui hi ha al CAC: "una exconsellera, tres exdiputats, una exdiputada del Congrés i un exalt càrrec, tots amb carnet de partit a la boca i tots dins de l'olla. És fantàstic! O sigui que aquests que venen de partits tancats, on mana el comissari de torn, que no gaudeixen de cap llibertat d'acció ni de paraula, han de garantir la llibertat i la pluralitat periodística?".
Quina presa de pèl!"
Rahola ha denunciat, a més a més, que "no només no hi ha periodistes prestigiosos" al CAC sinó que "no hi ha cap periodista, després que Salvador Alsius, l'únic del ram presentat". "El Sirera, que volia ser presi del PP i va perdre ─ha lamentat─, o la Carme Figueras, del PSC, que no saben on col·locar, tots aquests ens han de dir com fer la feina als periodistes?".

Pilar Rahola ha conclòs que potser "s'haurien de preocupar abans de garantir les bones pràctiques en la política, la mateixa que té la mala pràctica d'enviar-los al cementiri d'elefants amb una jubilació d'or". "Quina presa de pèl!" ha clamat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat