Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 17 de d'octubre del 2011 | 16:30
Recull de premsa · Política

T. Aira: "La nova generació convergent té en el flanc municipalista un dels seus forts"

"Una nova generació, [...] com en les nissagues de tot tipus, amb certes millores incorporades. Una de clau: la nova generació convergent té en el flanc municipalista un dels seus forts".

Toni Aira

Toni Aira ha recordat a un article publicat a El Punt AVUI un "reportatge d'altura" publicat a la revista Públic titulat Pujol, next generation. "Hi sortien polítics en la trentena que apuntaven maneres: David Madí,  llavors director de l'Oficina del Portaveu (Artur Mas); Francesc Quico Homs, en aquell moment director general d'Afers Interdepartamentals de Presidència; Germà Gordó, llavors secretari general d'Agricultura; i Joaquim Forn, subdirector d'Avaluació i Estudis de Presidència" ha recordat.

Aquells joves nacionalistes avui ja estan en el poder i tenen un relleu amb certes millores incorporades"

"Tots aquests ─ha continuat el periodista─, entre altres, són avui peces clau a primera fila del govern, el Parlament i l'Ajuntament de Barcelona". Aira ha dit, però, que la vida "són cicles", i que "aquells joves nacionalistes" avui ja estan "reinstal·lats en el poder" i tenen "relleu en el sottogoverno". Aquesta nova generació, "que potser d'aquí a una dècada haurà fet un recorregut similar" als seus predecessors, ve, segons l'autor de  l'article, amb "certes millores incorporades": "Una de clau: la nova generació convergent, la que comença a emergir via planter, té en el flanc municipalista un dels seus forts".

"Noms? ─ha conclòs Toni Aira─ Uns quants, [...]. Per exemple, Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde de Premià de Mar; Albert Batalla, alcalde de la Seu d'Urgell i diputat; Mercè Homs, regidora de Ciutat Vella; Joan Ramon Casals, que serà alcalde de Molins de Rei en el segon tram de la present legislatura i responsable de política municipal de CDC, i Cesca Domènech, responsable de sectorials de CDC". I en aquest grup, [...] també hi podríem ubicar noms com ara Marc Solsona i David Saldoni, alcaldes de Mollerussa i de Sallent, respectivament, així com Marc Castells, alcalde d'Igualada; David Font, alcalde de Gironella, i Albert Marco, president del Consell Català de l'Esport".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat