Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de de maig del 2012 | 18:19
Recull de premsa · Política

Sintes: "Aguirre distreu l'atenció i expressa la seva idea d'Espanya"

Marçal Sintes ha dit que Esperanza Aguirre, amb les seves declaracions, va voler "tirar pilotes fora".

El periodista Marçal Sintes ha insistit en què "és evident" que les paraules d'Aguirre sobre la suspensió de la Final de la Copa del Rei les va dir per "tirar pilotes fora": "És natural perquè es troba a l'epicentre de dos grans escàndols politicoeconòmics que aquests dies estan causant una àmplia indignació".

A l'article Aguirre la 'hooligan', Sintes ha sentenciat que Aguirre "és culpable ─no només ella, evidentment─ del colossal desastre de Bankia" i a més "va amagar a Mariano Rajoy i ens va amagar" que el seu dèficit autonòmic era el doble del que havia dit.

"Tot això pot explicar, no justificar, que la presidenta s'infundi la disfressa de bomber piròman i insisteixi a deixar anar coses com que la xiulada constituiria un delicte" ha sentenciat el periodista.

Finalment Sintes ha conclòs que les declaracions de la presidenta madrilenya funcionen "de meravella per enredar l'actualitat i distreure l'atenció ciutadana, però això no vol dir que estigui fingint o que no estigui convençuda del què diu". Sintes ha dit que Aguirre és "sincera" i que "expressa la seva idea del què és Espanya".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat