Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 2 de de novembre del 2011 | 16:37
Recull de premsa · Política

S. Gordillo: "L'error del PSC serà voler conquerir el PSOE o impulsar l'Espanya federal"

"Si Catalunya és més d'esquerres que de dretes i més catalanista que espanyolista, té delicte per als que manen al carrer de Nicaragua que el PSC sigui una caricatura del que va ser".

Saül Gordillo

El periodista Saül Gordillo ha sentenciat a un article publicat al diari El Periódico que a partir del dia 21 de novembre "tot el mapa espanyol serà pràcticament blau" i que el català "té escassos punts vermells, només en feus del cinturó i de la segona corona metropolitana com Terrassa".

A l'article Retorn a l'esquerra municipalista, ha afegit que
també a Lleida hi haurà punts vermells, per la qual cosa, l'autor de l'article ha sentenciat que el municipalisme "forma part de l'ADN del PSC": "Per això són els alcaldes els que es postulen per reinventar un partit que ha perdut proximitat". "L'error del PSC ─ha resolt, però, Gordillo─ serà voler conquerir el PSOE o impulsar l'Espanya federal. Mirin Gregorio Peces-Barba. Ja està tot dit".

Gordillo ha sentenciat que "no hi ha acord possible" amb Espanya i ha lamentat que "si Catalunya és més d'esquerres que de dretes i més catalanista que espanyolista, una cosa que té delicte per als que manen al carrer de Nicaragua és que el PSC sigui en aquests moments una caricatura del que va ser". El periodista ha instat el país a tenir
una oposició forta "pel bé de Catalunya", donat que ja té en CiU "una força molt potent".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat