Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 25 de de gener del 2016 | 12:32
Recull de premsa · Comunicació

Creus:"Com a la sèrie Homeland, però canviant Bagdad per Sant Vicenç dels Horts. Ai, senyor!"

En un article al Punt Avui el periodista Jordi  Creus critica el poc rigor amb el que alguns mitjans tracten les notícies sobretot si es tracta d'atacar el procés. Així, Creus denuncia com s'ha tractat el nomenament de Saül Gordillo "el president Puigdemont ha col·locat un soci seu com a director de Catalunya Ràdio" publicava el Mundo.

Explica  Creus que aquest diari obviava al respecte  el següent "que el director de Catalunya Ràdio no el nomena el president, sinó el consell d'administració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que l'empresa de projectes digitals Doble Utopia està inactiva des del 2008. Tampoc no es feia cap menció a la llarga trajectòria professional del nou director: Saül Gordillo. No es parlava ni del seu pas per El Punt ni de la seva feina com a cap digital d'El Periódico. També amagaven que ha estat un dels principals impulsors del que avui anomenem el periodisme 2.0. I òbviament, oblidaven (quan convé tenen memòria de peix!) el pas de Gordillo per l'Agència Catalana de Notícies, de la qual va ser director entre el 2007 i el 2011. Curiosament, fins al retorn al govern de Convergència i Unió, la coalició de Puigdemont, que el va cessar".

I destaca aquest periodista que quan convé tot si val...El nou president col·loca el seu soci; Òmnium Cultural es finança gràcies al xantatge del 3% als empresaris i la CUP, Podemos i ETA teixeixen una aliança patrocinada per la Veneçuela chavista destinada a desestabilitzar Espanya" o ens recorda que "fa uns mesos a La Razón on se'ns explicava que l'avui vicepresident Junqueras era, en realitat, un gihadista camuflat? i s'exclama "Com a la sèrie Homeland, però canviant Bagdad per Sant Vicenç dels Horts. Ai, senyor!"

I conclou "Res de nou a l'horitzó".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat