Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 11 de de juliol del 2011 | 17:43
Recull de premsa · Política

D. González: "Com pensa [el govern] negociar un pacte fiscal quan el TC no va acceptar l'Estatut?"

"Quin és el pla de l'actual govern? I quin és el pla de l'oposició, dels partits que van impulsar l'Estatut? Quin és el pla del catalanisme?".

David González

El periodista David González s'ha qüestionat, a un article a La Vanguardia, on són els "plans B" amb els quals "enmig del naufragi, fantasiejaven les direccions d'alguns partits aquells dies de fa un any", uns plans que havien de permetre recuperar les competències perdudes a l'Estatut "mitjançant no sé quantes lleis" a la tornada de vacances de fa un any. A l'article Estatut: on són els palns B, González s'ha preguntat on para, a dia d'avui l'Estatut: "S'ha publicat ja la nova versió autoritzada? On són les competències que s'havien de recuperar?".

L'autor de l'article també s'ha preguntat quin és el pla de l'actual govern tenint el compte que el TC "ni tant sols admet un succedani de finançament federal", i ha recordat la jornada del 10-J, en la qual "un milió de ciutadans van omplir a vessar el centre de Barcelona en defensa de la dignitat de tots després de la sentència del Tribunal Constitucional". Tot i això, González ha afirmat que dubta de "l'abast que hauria tingut si hagués hagut de dependre de la decisió dels polítics en exercici que van encapçalar la marxa".

"El govern de Mas -ha continuat- hauria de recordar que el poble va decidir fer-li confiança a les eleccions del 21 de novembre però en cap cas no el va autoritzar a engegar cap mena d'operació d'amnèsia". Finalment, l'autor de l'article ha dit que Catalunya "se'n sortirà amb Estatut o sense, com se n'ha sortit sempre: a cop d'aixecar la persiana cada matí entrin o no entrin els clients a la botiga", i ha conclòs que són els polítics els qui "s'han de posar al davant".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat