Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de maig del 2011 | 18:17
Recull de premsa · Política

A. Bosch: "A Badalona, el relleu és imaginable al marge de tu. D'això se'n diu ser poc llest"

En una carta dirigida al líder del PP a Badalona, Xavier García Albiol, Alferd Bosch li ha preguntat al candidat xenòfob per què "quan podies haver estat un gegant de la política catalana, i potser espanyola, has escollit ser un nan ideològic".

Alfred Bosch

"Tothom coneix els teus antecedents -ha insistit Bosch-, els fullets discriminatoris que has publicat, les paraules incendiàries [...]. No calia basar la campanya en això. Podies haver fet com els líders del teu partit, que disparen contra els que no els agraden als videojocs i després ho retiren". A l'article pulbicat a l'AVUI García Albiol l'autor ha afirmat que en la insistència xenòfoba del candidat del PP a l'alcaldia de Badalona li ha comportat trobar el seu "cul de sac particular".

"Has fet servei al partit; sempre convé tenir un estrident que exerceixi de flagell d'heretges, i que a l'hora de manar sigui desplaçat pel raonable de la pel·lícula. Però has posat en perill la possibilitat de fer pactes per l'alcaldia de Badalona que fa temps que acarones" ha sentenciat.

Bosch ha conclòs que ara la resta dels grups "poden pactar lliurement, tots amb tots; i la gent sap que hi ha moltes opcions vàlides, més enllà de la teva", i s'ha dirigit al candidat del PP per sentenciar que el relleu a Badalona "ara és imaginable al marge de tu" mentre que "amb tu ja no és imaginable": "T'has ficat en un racó residual i t'has carregat amb una llosa ben feixuga, no només per a les teves aspiracions locals, sinó per a qualsevol esperança de saltar al lideratge nacional. D'això no se'n diu ser poc ètic, ni poc correcte, ni poc guais. D'això se'n diu ser poc llest".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat