Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 10 de de setembre del 2010 | 06:27
Recull de premsa · Política

Pilar Rahola: "Tremosa ha ficat la pota, la llengua i el bloc en el fangar dels exabruptes"

Barcelona · La periodista Pilar Rahola lamenta les polèmiques declaracions de l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, i creu que hauria de disculpar-se i rectificar per diverses raons. En primer lloc, perquè "l'ús pervers de la metàfora franquista per desqualificar al contrari rebaixa el debat als seus límits més ínfims i denigra la categoria democràtica de qui ho fa".

Segons afirma Rahola, en un article a La Vanguardia, "ni un sol acte o polític democràtic és comparable a la maldat franquista -i molt menys Montilla-, així que deixem als dimonis reposant en els inferns". I, en segon lloc, "perquè la comparació no té cap sentit, ja que no conec cap president que no busqui les millors dates pels seus interessos electorals". Creu que "considerar que escollir el dia del Barça-Madrid és franquisme sociològic és una burrada digna dels moments més còmics d'Intereconomía". Si, a més, es "perpetra en boca fina, encara queda més insòlit".

La periodista lamenta que Ramon Tremosa hagi decidit "aterrar en el fangar de l'exabrupte sense passar, prèviament, per algun curset accelerat". s per tot plegat que Rahola conclou l'article assegurant que "Tremosa hauria de fer alguna cosa perquè ha ficat la pota, la llengua i el bloc sencer en el fangar dels exabruptes". I adverteix que "si no els treu, quedarà embarrancat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat