Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de novembre del 2015 | 13:51
Recull de premsa

Pere Cardús: "Hi haurà acord"

En un article a Vilaweb el periodista Pere Cardús es mostra convençut que "els setanta-dos diputats independentistes volen per damunt de tot la independència de Catalunya" i que "No hi ha ni un dels setanta-dos diputats que si pogués no pitjaria un botó perquè la independència fos una realitat"

Així per a Cardús "Tots pensen en el benestar de la gent. Tots volen el millor per a tothom. D'això també n'estic convençut. Cap dels setanta-dos diputats no és al parlament per a fer-se ric, ni per interessos opacs. Tots tenen raons. Ningú no té la veritat. Tots hi arriben carregats d'arguments. Tots tenen les seves veritats".

Argumenta Cardús "La independència és responsabilitat de tots i cadascun dels setanta-dos diputats. És un pla compartit. I, per tant, és lògic que les decisions es prenguin conjuntament" i per això "cal que hi hagi entesa; no un cop de mà dels uns als altres. No es tracta de fer cap favor. Com he dit en ocasions anteriors, crec que s'ha d'arribar a l'entesa respectant les proporcions de la força democràtica de cadascú. No pot ser que els qui tenen menys vots imposin totes les seves condicions als qui en tenen més. Encara que pensin que ho fan pel bé del país"

I conclou "em resisteixo a pensar que espatllaran aquesta oportunitat històrica i es resignaran a ser els responsables d'una nova derrota. Amb flexibilitat, generositat, intel·ligència i caràcter, hi haurà acord i continuarem caminant"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat