Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 13 de de maig del 2013 | 18:31
Recull de premsa

Om: "Hem d'assegurar-nos que tenim la força necessària per sortir d'aquest terreny pantanós, on sempre ens hem mogut amb comoditat"

"O ens n'anem o busquem amor i comprensió, però les dues coses al mateix temps ens poden conduir a la bogeria".

El periodista Albert Om ha assegurat a un article que "és mentida" que el paper de víctimes que podem tenir els catalans creï nous independentistes.

"El que genera noves adhesions és la il·lusió i no el retorn a la queixa" ha assegurat a l'article Carta a Francesc Homs: 'No ens aplaudiran'.

"L'època d'acumular greuges ─ha continuat explicant─ semblava que ja havia passat. [...] Instal·lar-nos en el paper de víctimes incompreses i ressentides l'únic que genera és dependència. No independència. Si un dia hem de volar sols, necessitem des d'ara mateix una certa emancipació moral".

Albert Om ha continuat explicant que des del moment que el president de la Generalitat va anunciar que el seu objectiu era l'estat propi "ja no hi ha marxa enrere": "O ens n'anem o busquem amor i comprensió, però les dues coses al mateix temps ens poden conduir a la bogeria".

Om ha instat el govern català a "acceptar la responsabilitat que la pilota ara és a la nostra teulada" i ha dit que voler marxar "implicarà, tard o d'hora, un trencament, un cop de porta que no serà aplaudit sinó combatut".

"No hem d'aspirar que ens reconeguin que tenim la raó ni que ens donin les gràcies. Hem d'assegurar-nos que tenim la força necessària per sortir d'aquest terreny pantanós, on sempre ens hem mogut amb tanta comoditat" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat