Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 27 de de gener del 2014 | 17:22
Recull de premsa

Llansana: "El PP tracta igual els que mataven que els que demanem votar"

"És absurd seguir pidolant que ens escoltin després de l'enèsim cop de porta als nassos".

La filòloga i periodista Marina Llansana ha sentenciat a un article que el senyor Fainé té raó quan diu que "s'ha de dialogar": "Però no amb Rajoy sinó entre nosaltres per decidir com ens organitzarem l'endemà del referèndum i quin model de país voldrem construir".

A l'article Parlem? Sí, però no amb Rajoy Llansana hi ha dit que "desconec si el president de La Caixa, Isidré Fainé, va seguir ahir la intervenció de Mariano Rajoy a la cloenda de l'aquelarre que ha celebrat el PP aquest cap de setmana a Barcelona".

"Fainé, com tants d'altres representants --ha continuat explicant-- d'insignes institucions catalanes interrogats pel "procés", ha declarat en diverses ocasions que hi ha d'haver diàleg, tot donant a entendre que la culpa que no n'hi hagi, de diàleg, s'ha de repartir a parts iguals".

Llansana ha recordat que Rajoy va deixar "definitivament sense arguments" els qui apel·len al diàleg "com a fórmula màgica que ho ha de resoldre tot" afirmant Que no se me pida dialogar sobre lo que no es mío porque pertenece a todos los españolesQue no se me busque para negociar lo que considero que perjudica al conjunto de mis compatriotas, i dient també que mentre ell sigui president no es convocarà cap referèndum.

"El PP tracta les demandes dels catalans com ha tractat sempre la demanda dels terroristes: no habrá diálogo. Tracta igual els que mataven que els que demanem votar: no hay nada que negociar" ha lamentat l'autora de l'article, qui ha conclòs que "seguir demanant diàleg ara a les dues bandes és un exercici de miopia política, tant o més que la defensa –cada vegada més testimonial– de la tercera via".

"És absurd seguir pidolant que ens escoltin després de l'enèsim cop de porta als nassos.Té raó Fainé; s'ha de dialogar, però no amb Rajoy sinó entre nosaltres per decidir com ens organitzarem l'endemà del referèndum i quin model de país voldrem construir. Parlem, senyor Fainé, però no amb Rajoy sinó entre nosaltres" ha dit..

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat