Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de de gener del 2014 | 19:36
Recull de premsa

Font: "Clama al cel la necessitat d'una explicació oficial i prou versemblant. La deuen a tot el PSC. I a tot l'espai socialista"

"La direcció actual del PSC s'ho ha pogut rumiar llargament i ha pogut calcular-ne els efectes. Sabia que anava a alterar els pressupòsits bàsics del PSC. I no es poden transgredir tantes coses bàsiques sense donar explicacions".

El catedràtic de Geografia i Història i ideòleg i fundador de l'ala catalanista del PSC, Jordi Font, ha indicat a un article que el "gir" del PSC "nega la unitat de l'espai socialista que el PSC havia encarnat, destinada a garantir la unitat civil del poble de Catalunya, així com la força de la Catalunya popular".

A l'article Manca una explicació Font hi ha dit que la clau per "unir-lo havia estat sempre la identificació entre la voluntat transformadora dels socialistes i els paràmetres del catalanisme d'esquerra" i ha insistit en què "abandonar aquesta hibridació, en una o altra direcció, és prescindir d'una part essencial de l'electorat socialista".

"És renunciar a governar Catalunya. És canviar de projecte polític.--ha insistit-- La direcció actual del psc s'ho ha pogut rumiar llargament i ha pogut calcular-ne els efectes. Sabia que anava a alterar els pressupòsits bàsics del PSC. Sabia que anava a infringir el seu contracte electoral. Sabia que anava a incomplir els acords del darrer congrés".

L'autor de l'article ha conclòs que "no es poden transgredir tantes coses bàsiques sense donar explicacions molt convincents": "Per què ho han fet? Clama al cel la necessitat d'una explicació oficial i prou versemblant. La deuen a tot el PSC. I a tot l'espai socialista".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat