Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 3 de d'octubre del 2012 | 16:22
Recull de premsa

Foix: "Cal fer passos segurs i amb el suport d'una majoria sòlida i àmplia"

"Mas ha provocat un daltabaix a la política espanyola malgrat que el govern Rajoy respongui a cops de Constitució".

L'escriptor Lluís Foix ha sentenciat a un article que Mas 'ha fet seva la marxa independentista" i que està actuant "en conseqüència tot i que sap que el retorn a Ítaca serà llarg i estarà ple d'aventures i d'experiències".

"Mas ha provocat un daltabaix ─ha continuat l'autor de l'article El canvi de rasant a la política espanyola malgrat que el govern Rajoy respongui a cops de Constitució i sigui incapaç de parlar sobre com es podrien entendre i combinar els interessos de Catalunya amb els d'Espanya".
Aquestes eleccions seran singulars perquè no serà prioritària l'acció de govern"
A El canvi de rasant Foix ha continuat explicant que l'esquerra socialista ha sortit "a corre-cuita amb el federalisme", una via que "podria ser una solució d'encaix, però potser ja és tard per arreplegar els federalistes dispersos per Espanya i per Catalunya". "Com que el recurs a la força és impossible ─ha afegit─ perquè som a Europa i perquè ja no hi ha un exèrcit prou poderós per ocupar el país, el que caldria [...] és fer passos segurs i amb el suport d'una majoria sòlida i àmplia de catalans".

Finalment, Foix ha apuntat a què els esdeveniments "s'han precipitat" arran de la manifestació de la Diada, "que demanava clarament la creació d'un estat propi", i ha indicat que ara cal "passar llista i veure quants catalans estan a favor de la idea llançada pel president Mas". "Aquestes eleccions seran singulars perquè no serà prioritària l'acció de govern, sinó que es presentaran en clau nacional" ha celebrat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat