Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de març del 2012 | 17:35
Recull de premsa · Comunicació

Ribera: "L'exemple del model lingüístic televisiu que voldrien els que recorren la immersió ja el tenim"

"Caldria reflexionar sobre si s'està dimensionant en excés la transcendència de cedir la vicepresidència de la Corporació a la dreta espanyolista".

Carles Ribera.

El periodista Carles Ribera ha indicat a un article d'opinió a El Punt AVUI que el món sobiranista no-governamental ha patit  un "cert rebombori i una gran enfiladissa emocional" pel fet que CiU hagi permès que la vicepresidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals "caigui en mans d'un senyor del Partido Popular". 

Sobre aquesta qüestió, Ribera ha sentenciat que aquests "telepatriotes" en "fan un gra massa". "Em compto entre els que s'estimarien més que el PP quedés esborrat del mapa electoral a Catalunya ─ha argumentat─. Però caldria reflexionar sobre si s'està dimensionant en excés la transcendència de cedir la vicepresidència de la Corporació a la dreta espanyolista".
El PP no caldrà que faci grans esforços. Paguem una televisió per escoltar imitacions de Rajoy, Sergio Ramos o reproduint tothora Telecinco o Intereconomía"
Tot i que l'autor ha admès que "gràcia no en fa", Ribera ha dit que "la televisió i la ràdio de tots han demostrat una capacitat de resistència encomiable" ja que "van aguantar la legislatura passada amb un delegat de zona del PSOE com a president del país, i una Corpo amb un grapat d'ocupants situats pel PSC d'aquell senyor que sosté que cal eradicar la crosta nacionalista de TV3".

"Estem en perill?" ha acabat preguntant-se l'autor de l'article. "El PP no caldrà que faci grans esforços per arraconar encara més el català. Mirem, per exemple, els programes estrella. Polònia, Crackòvia o l'APM. Paguem entre tots una televisió per escoltar imitacions de Rajoy, Sergio Ramos o reproduint tothora Telecinco o Intereconomía. [...] Algú hauria d'admetre que [...] l'exemple del model lingüístic televisiu que voldrien els que recorren la immersió al Suprem, ja el tenim" ha dit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat