Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 8 de de setembre del 2015 | 08:38
Recull de premsa

Colominas: "El compromís de la CatDem"

En un article al diri Ara el director de la CatDem, Joaquim Colominas, critica l'operació policial del passat 28 d'agost a les seves dependències "Van regirar-ho tot, van revisar carpeta per carpeta, es van endur tots els ordinadors portàtils i els discs durs dels fixos, tots els documents que van voler

Barcelona · -alguns d'alt valor estratègic-, així com les targetes de les càmeres de vídeo i altres eines de treball que no tenien res a veure amb el motiu formal de l'escorcoll, una òbvia intenció política que no se li escapa a ningú".

Així per colomines "Més enllà de ser una operació policial, és evident que l'escorcoll forma part d'una clara voluntat d'acabar amb el procés que Catalunya ha viscut els darrers anys. Segueix el mateix patró que les dues darreres conteses electorals, en les quals bona part dels aparells de l'estat espanyol van actuar per desprestigiar Convergència i van acusar falsament els seus dirigents amb la intenció de debilitar la pota més important del procés".

Més enllà de ser una operació policial, és evident que l'escorcoll forma part d'una clara voluntat d'acabar amb el procés que Catalunya ha viscut els darrers anys"

D'altra banda Colomines fa un repàs de totes les activitats que du a terme la CatDem que "té com a missió incentivar el debat de les idees polítiques, així com nodrir de propostes el partit sobre els principals temes de l'agenda política del nostre país" i  enfatitza "Volem destacar amb especial èmfasi el ferm compromís de la Fundació en la lluita contra la desafecció política, contra les males pràctiques i per fer propostes que fomentin una democràcia de més qualitat".


I finalment conclou que continuaran treballant per "assolir una clara victòria democràtica a les urnes el proper 27-S"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat