Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de d'octubre del 2014 | 20:46
Recull de premsa

Casasnovas: "L'ús de mentides en els arguments contra la secessió acaba sent contraproduent"

"Que perdrem l'euro i el passaport, es diu falsament. O que patirem una caiguda del 20% (!) del PIB per culpa del boicot, tot confonent reducció de vendes amb renda".

El catedràtic d'Economia, Guillem López Casasnovas, ha advertit a un article que el front econòmic antiprocés "està disparant arguments contraproduents" ja que no només "no fan per l'acord sinó que promouen els desacords".

"Vull remarcar l'absurd de qui vol fer por als catalans amb tota mena de penúries infonamentades --ha continuat explicant--. Que perdrem l'euro i el passaport, es diu falsament. O que patirem una caiguda del 20% (!) del PIB per culpa del boicot, tot confonent reducció de vendes amb renda".

L'autor de l'article Contraproduent ha continuat explicant que també es falseja la realitat quan es diu que una Catalunya independent "no podrà accedir al mercat del deute" i ha subratllat que "l'exageració és tard o d'hora contraproduent": "Certament hi ha problemes i incerteses amb la secessió. Per les dues bandes. El petit pot patir, però arrossegant el gran en el procés".

"Com diuen els anglosaxons, calen problem solvers i no problem makers" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat