Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de de març del 2014 | 18:43
Recull de premsa

Casas: "Sense soroll de sabres ¿no toca ja afrontar debats com la monarquia, la memòria o el model territorial i econòmic?"

"Cal preguntar-se, però, si els consensos que alguns evoquen apel·lant a Suárez --quan pensen en renúncies i temen la confrontació democràtica d'idees-- tenen encara sentit".

El periodista de l'Ara, Ferran Casas, ha indicat a un article que "amb la seguretat que Suárez ja no demanarà la paraula per esmenar-los, els polítics competien en l'elogi en un intent d'escombrar cap a casa".

Sobre la recent mort de l'expresident espanyol, Casas ha continuat explicant: "Des d'Alfred Bosch, d'ERC, que matisava l'esmena a la Transició que dissabte va fer Josep-Maria Terricabras, i deia que "un segon Suárez no aniria malament" per resoldre el plet català, fins a Aleix Vidal-Quadras, líder de Vox, que el definia com "un gran patriota, polític notable i home de bé"".

El periodista ha indicat que Joan Josep Nuet, d'EUiA, "era dels pocs que posava el contrapunt crític" i s'ha qüestionat "si els consensos que alguns evoquen apel·lant a Suárez -quan pensen en renúncies i temen la confrontació democràtica d'idees- tenen encara sentit".

"Sense soroll de sabres i amb una democràcia assentada, ¿no toca ja afrontar debats com la monarquia, la memòria o el model territorial i econòmic?" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat