Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de d'abril del 2015 | 17:54
Recull de premsa

Casas: "Fa temps que Camacho diu que Mas ha de plegar. I mentre s'esgargamella, s'estalvia pensar en el que li ve a sobre el 27-S"

"Zaragoza se sap políticament amortitzat i potser ja tant li fa. De l'afer Camarga en quedarà una altra líder del PP català rostida".

El periodista Ferran Casas ha indicat a un article que mentir en seu parlamentària "no és cap delicte" i que els citats en una comissió "tenen dret a explicar-se, però també a no declarar o, arribat el cas, a faltar a la veritat i enredar la troca".

"A la comissió que presideix David Fernàndez hi hem vist de tot. No s'ha aclarit gaire cosa (fer-ho és cosa de la policia i dels jutges, no dels diputats), però sí que han quedat al descobert les vergonyes d'alguns. De la família Pujol i de polítics en actiu, com Alícia Sánchez-Camacho i José Zaragoza, protagonistes destacats de l'afer de La Camarga tot i que s'entestin a afirmar que ells passaven per allà i poca cosa més" ha dit Casas a l'article Amb les vergonyes a la vista.

Finalment el periodista ha dit que si el cas "torna als jutjats serà una bona manera que, com va dir la líder del PP quan tenia interès a "arribar fins al final", el tema s'aclareixi" i ha conclòs que Zaragoza se sap políticament "amortitzat i potser ja tant li fa" però que de l'afer Camarga "en quedarà una altra líder del PP català rostida": "Fa temps que Camacho dóna lliçons i diu que Artur Mas ha de plegar. I mentre s'esgargamella, s'estalvia mirar-se al mirall i pensar en el que li ve a sobre el 27-S".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat