Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 23 de de febrer del 2015 | 19:01
Recull de premsa

Casas: "A Duran li cal més legitimitat per divorciar-se de la CDC sobiranista"

"Si les bases d'Unió (sabrem quants són) diuen no a la independència, pot provar sort el 27-S. En cas contrari, tocarà retirada. Una derrota a Unió potser li estalviaria un ridícul a les urnes".

El periodista Ferran Casas ha recordat que Duran "deia fa uns dies que mai s'enfrontaria a les urnes a Unió, que lidera fa 33 anys": "L'ex secretari general de CiU ha temptejat el terreny i, en les discretes presentacions del projecte centrista Construïm, ha vist que no aixeca passions més enllà de l'establishment".

"S'ha endut fins i tot algun cop de porta dolorós --ha continuat--, com el de l'abat de Montserrat, poc creient en terceres vies. Fora d'Unió fa fred, i per això el seu líder buscarà reforçar-se a les municipals i batallarà internament combatent la idea d'una cúpula aliena a les bases".

L'autor de l'article ha indicat que l'incident al Congrés amb CDC "ha cohesionat la direcció i qui somiava diputats amotinats o consellers triant procés i no partit toca més de peus a terra" però ha puntualitzat que "a Duran li cal, però, més legitimitat per divorciar-se de la CDC sobiranista".

"Si les bases d'Unió (sabrem quants són) diuen
no a la independència, pot provar sort el 27-S. En cas contrari, tocarà retirada. Una derrota a Unió potser li estalviaria un ridícul a les urnes vist que el tercerisme no aprofita l'impàs independentista per quallar" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat