Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 6 de de maig del 2014 | 19:23
Recull de premsa

Casals: "Mantindrem aquesta tensió positiva al davant, al costat o al darrere dels representants polítics"

"Vivim un futur esperançat que té una base molt sòlida en el present. El camí no és fàcil, però compartim l'alegria, la confiança i la solidaritat".

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha recordat a un article que Somescola.cat ha convocat una "cercavila el 14 de juny a Barcelona, amb el lema Per un país de tots, decidim escola catalana".

Casals ha indicat que des d'Òmnium es vol "que els mestres sentin el suport social a un model que assegura la cohesió i la igualtat d'oportunitats" i ha dit que la cita del 14 de juny "ha de ser un clam pel dret a decidir el model educatiu, que el govern espanyol també ens nega amb la llei Wert".

"Mentrestant, la feina per internacionalitzar el nostre anhel --ha continuat a La primavera de la il·lusió-- democràtic continua. Noves eines com ara el web www.CataloniaVotes.eu també difonen el lema de Sàpiens: El món ho ha de saber. El 8 de juny ho tornarem a explicar al món amb Catalans want to vote-Human towers for democracy".

Casals ha indicat que la data de la consulta "ha d'assenyalar l'inici d'una etapa de construcció del futur millor que volem" i ha de constatar "l'alegria i la constància de la societat civil ens manté mobilitzats, il·lusionats, convençuts i en estat d'alerta, és encoratjador": "L'actitud de molts catalans ens assegura que som i serem capaços de garantir la qualitat democràtica del país. Ara volem exercir el dret bàsic d'usar les urnes per a resoldre el dilema plantejat; en el futur, mantindrem aquesta tensió positiva al davant, al costat o al darrere dels representants polítics, que s'han de sentir acompanyats i alhora vigilats".

"No és estrany, doncs, que tants nouvinguts hagin triat Catalunya per quedar-s'hi. Vivim un futur esperançat que té una base molt sòlida en el present. El camí no és fàcil, però compartim l'alegria, la confiança i la solidaritat" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat