Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 5 de de setembre del 2011 | 19:08
Notícia · Societat civil

Sindicats i sobiranistes organitzen la 1a Jornada del Moviment Obrer i Sobiranisme

Un grup de militants sobiranistes d'UGT, CCOO, Unió de Pagesos, Intersindical CSC, CGT, COS, Catac, Ustec, COBAS i USOC han organitzat una primera Jornada del Moviment Obrer i Sobiranisme amb l'objectiu de fer un full de ruta del procés d'Alliberament Nacional de Catalunya.

Barcelona · La situació social i política a Catalunya, amb un creixement significatiu de l'independentisme i del malestar polític al país derivat de la fi de l'etapa autonomista ha portat a grups sindicals i sobiranistes a la creació d'unes noves jornades de treballadors a favor de la creació d'un estat propi.

Els organitzadors, militants sobiranistes afiliats a UGT, CCOO, Unió de Pagesos, Intersindical CSC, CGT, COS, Catac, Ustec, COBAS i USOC, han organitzat aquesta 1a Jornada del Moviment Obrer i Sobiranisme per reunir les opinions dels assistents sobre la vinculació entre les diferents organitzacions sindicals de Catalunya i el moviment cap a la Independència, i proposar un full de ruta per  determinar el procés d'Alliberament Nacional de Catalunya i les seves organitzacions.

A la primera jornada s'aprovaran dos documents que hauran de servir de base per un manifest que reflecteixi el resultat dels debats i que sigui útil per la participació del Moviment Obrer en el procés cap a la Independència de Catalunya, els Països Catalans i la solidaritat amb Euskal Herria, Irlanda, Escòcia, Sardenya, Flandes i amb els pobles islandès i grec.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat