Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de desembre del 2011 | 18:19
Notícia · Societat civil

Òmnium Cultural estrena aquesta setmana el documental '#Òmnium50A'

Sota la direcció de Josep Rovira i coincidint amb el 50è aniversari de la creació de l'entitat, Televisió de Catalunya ha produït el primer documental sobre Òmnium Cultural: #Omnium50A.

Barcelona · #Omnium50A és el nom que duu el primer documental sobre la història de l'entitat social i cultural Òmnium Cultural. El documental, produït pel programa Sense ficció de Televisió de Catalunya, s'estrena aquesta setmana a l'Auditori del CosmoCaixa de Barcelona i a les diverses seus que l'entitat  té arreu del territori gairebé de manera simultània.

#Òmnium50A destaca els moments més importants dels 50 anys de l'entitat i destaca alguns dels episodis més rellevants de la història d'Òmnium, basada en la lluita, durant mig segle, per la defensa de la llengua i la cultura catalanes.

A través d'entrevistes a personalitats destacades com Josep Guardiola o l'actual presidenta de l'entitat, Muriel Casals, #Omnium50A també posa sobre la taula els debats més profunds que Òmnium i el catalanisme afronten en l'actualitat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat