Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de de març del 2013 | 18:10
Notícia · Societat civil

L'Assemblea Nacional Catalana celebra el seu primer aniversari

L'entitat organitzadora de la manifestació de l'Onze de Setembre més multitudinària, l'Assemblea (ANC), ha complert el seu primer aniversari des de la seva constitució el passat març de 2012. Per celebrar-ho, l'ANC ha organitzat un concurs fotogràfic de les millors imatges d'aquest any.

Acte de constitució de l'ANC, ara fa un any. FOTO: L. Brunet.

Barcelona · En aquesta setmana acabada d'encetar l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà el seu primer aniversari, just un any després de l'assemblea constituent que va ompir el Palau Sant Jordi amb més de 7.000 persones.

Des del primer dia, l'Assembla ha estat treballant de forma unitària i transversal per aconseguir, des de la societat civil, la independència de Catalunya, tot organitzant centenars d'actes que han mobilitat més de 150.000 persones.

Per a celebrar aquesta data assenyalada, l'entitat ha anunciat a través d'un comunicat que ha organitzat un concurs fotogràfic per fer un recull amb les millors imatges d'aquest primer any de l'ANC. Al llarg d'aquesta setmana ─fins a aquest diumenge 10 març─ tothom que ho desitgi hi pot participar enviant la seva fotografia amb una imatge d'aquest primer any de vida de l'entitat. Per a participar-hi podeu clicar a l'enllaç

L'actual tasca de l'Assemblea, després d'organitzar la Marxa per la Independència que va concloure amb la manifestació de l'Onze de Setembre, es troba centrada en la difusió d'informació sobre els beneficis qie la independència aportarà a Catalunya. En aquest sentit, amb la recent aprovació de la Declaració de Sobirania al Parlament de Catalunya, l'Assemblea ha iniciat la campanya a favor del Sí que busca ampliar la majoria social a favor de la independència, fent pedagodia entre el col·lectiu encara indecís.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat