Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de d'octubre del 2011 | 17:43
Notícia · Societat civil

Fracàs de la Falange en contra d'Òmnium Cultural

La formació franquista només ha aconsegut convocar una vintena de persones, les quals han hagut de desviar la ruta de la concentració degut a una contramanifestació.

Membres de la Falange davant la seu d'Òmnium a Barcelona.

Barcelona · Aquest passat dissabte la Falange Española ha convocat els seus membres a manifestar-se davant la seu d'Òmnium Cultural de Barcelona per protestar per la simple existència de l'entitat cultural, la qual acusen de ser "l'avançada del separatisme des de fa 50 anys" i de "paràsits".

Tal i com era d'esperar, el poder de convocatòria de la formació franquista ha estat de nou absent i la Falange no ha aconseguit concentrar més de vint persones. Amb tot, la manifestació feixista ha topat amb una contramanifestació convocada a favor d'Òmnium Cultural davant la seu de l'entitat i a la mateixa hora. Per aquest motiu els membres de la Falange Española s'han vist obligats a desviar la seva marxa fins a Rambla de Catalunya, on han legit un manifest i han cantat el 'Cara al sol'.

La darrera concentració feixista ocorreguda a Barcelona va ser el passat 12 d'octubre, en la qual un miler d'ultradretans va concentrar-se a Montjuïc per homenatjar la bandera espanyola. La manifestació del 12-O va cloure amb un concert neonazi a Poble Sec que va causar diversos incidents.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat