Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 18 de de juliol del 2011 | 18:49
Notícia · Societat civil

El Rebrot 2011arriba als deu anys amb bona salut

Els organitzadors afirmen que ha estat el més concorregut de les últimes edicions. Maulets i la CAJEI van refermar la seva voluntat de conformar una única organització "forta i cohesionada".

El Rebrot, el festival organitzat per l'entitat juvenil de l'esquerra independentista Maulets a Berga, ha culminat la seva desena edició aconseguint la millor entrada dels darrers anys. Tal com ha passat a l'Acampada Jove, el plat fort del festival ha estat l'actuació d'Obrint Pas en la presentació del seu darrer treball, 'Coratge', el dissabte a la nit. La nit anterior també va comptar amb una bona ració de concerts -La  gossa sorda, Pepet i Marieta, entre d'altres- i va completar un cartell en què tan sols es va haver de lamentar l'absència d'At Versaris, que no va poder actuar per motius de salut.

L'acte polític va ser protagonitzat per membres de la CUP, i també de Maulets i la CAJEI, que van refermar la seva disposició a seguir amb el seu procés de confluència per assolir una organització "forta i cohesionada". El cap de setmana va finalitzar amb la tradicional cita al Pi de les Tres Branques, que va comptar amb la presència de 300 persones.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat