Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 12 de de setembre del 2016 | 09:46
La fotografia · Política catalana

Homenatge a Sant Boi quaranta anys després

Davant de més de 1500 persones que han omplert la plaça Catalunya, a Sant Boi s'ha homenatjat avui els 40 anys de l'11 de setembre del 1976 en un acte organitzat per les organitzacions locals d'Esquerra Republicana, Podem i les CUP.

L'acte ha comptat amb els parlaments de Miquel Sellarès que va formar part de l'organització de l'11 de setembre de 1976, els representants d'alguns dels principals sindicats com Joan Carles Gallego (UGT), Camil Ros (CCOO), Carles Sastre (Intersindical CSC) i Oriol Pintos (COS) i per part de les forces polítiques que han organitzat l'acte han intervingut Albano Dante Fachin, de Podem, Anna Gabriel, de les CUP, i Oriol Junqueras per part d'Esquerra Republicana.

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha explicat que '40 anys després d'aquell 11 de setembre, Sant Boi torna a ser la capital d'una Catalunya transformadora i ho és per lluita de tanta gent que ens diferenciem en moltes coses però som hereus de les mateixes lluites. Hi ha una força que ens fa invencibles, la mateixa que tenia la gent del 76, la força que ens dóna el fet que venint de diferents orígens, llengües i creences, som un sol poble. Som un sol poble afortunadament divers i plural, que comparteix valors, sed de justícia i fam de llibertat'.

Junqueras ha assegurat que 'no ens conformarem amb res que no sigui la llibertat, la llibertat de posar el futur del país en mans de la seva gent per poder construir un futur millor'. 'Mai demanarem permís per decidir el nostre futur i construir el país que volem'.

'Amb totes les nostres forces hem d'estimar la República que construïm tal com es va estimar la República del 31, i amb aquesta força podem estar segurs que tot està per fer però tot serà possible, fins a la victòria!' ha reblat Junqueras.

L'acte ha estat conduït per portaveu local d'Esquerra Republicana a Sant Boi, Miquel Salip, i s'ha tancat amb els ponents i el públic alçats i entonant L'Estaca de Lluís Llach.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat