Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 5 de de juny del 2013 | 18:22
Notícia · Societat civil

Concert per la Llibertat: Òmnium estudia posar a la venda noves entrades

En pocs dies s'han exhaurit les entrades per al macroconcert organitzat per Òmnium i l'ANC al Camp Nou el proper dia 29 de juny. En aquest sentit, Òmnium ha assegurat que s'està estudiant la possibilitat d'alliberar algunes entrades que en un principi no s'havien previst de vendre.

Barcelona · El dissabte 29 de juny l'estadi del FC Barcelona acollirà un concert multitudinari que ja es preveu que passarà a la història del país.

La trobada, organitzada per Òmnium i l'ANC, es farà per a donar suport a la independència del país i comptarà amb la participació de Lluís Llach, Sopa de Cabra, Pastora, Paco Ibáñez i Marina Rosell entre altres. 

La gran demanda d'assistència, però, ha provocat que les entrades s'hagin exhaurit pocs dies després de posar-les a la venda. "Estem estudiant alliberar algunes de les entrades que des d'un principi no tenim previst de vendre" ha assegurat l'organització del concert a Tribuna.cat.

En aquest sentit, Òmnium ha dit que els estudis que s'estan duent a terme han de ser escrupulosos i s'han de fer amb temps per a no passar per alt les mesures de seguretat que un macroconcert d'aquestes característiques ha de tenir. Els organitzadors han assegurat que properament es donaran noves informacions.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat