Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de d'abril del 2013 | 18:04
Notícia · Societat civil

Comença la recollida de signatures de la iniciativa europea a favor de l'autodeteminació

La iniciativa, anomenada European Citizens Decide, pretén recollir mil firmes per a portar-les a la Comissió Europea amb l'objectiu que aquest estament emmarqui legalment el Dret Universal d'Autodeterminació.

Barcelona · Fa tres mesos, al Col·legi Oficial de Periodistes de Catalunya, es va presentar la proposta ciutadana Europeans Citizens Decide, que en el seu moment va aconseguir el suport de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de personalitats com Quim Masferrer, Toni Albà, Anna Arqué o Ada Parellada.

Aquesta setmana la iniciativa ha començat la seva fase de recollida de signatures amb l'objectiu de presentar-ne un milió l'any que ve a Brussel·les. La proposta European Citizens Decide vol que la Unió Europea emmarqui de manera inequívoca i legal el Dret Universal d'Autodeterminació dels pobles. La proposta es pot signar digitalment a través del web oficial.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat