Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de de juny del 2013 | 18:19
Notícia · Societat civil

Casals s'explica a París: "El poble català representa l'anhel de voler construir quelcom nou i engrescador"

La presidenta d'Òmnium ha explicat a la capital francesa la importància de la societat civil el el procés de transició nacional en la jornada "La Llei al servei dels pobles: el dret a decidir de Catalunya" organitzada pel DIPLOCAT.

Barcelona · Muriel Casals, en representació de l'entitat de més pes al país, Òmnium Cultural, ha explicat a la jornada "La Llei al servei dels pobles: el dret a decidir de Catalunya" que el poble català "representa l'anhel de voler construir quelcom nou i engrescador".

Casals ha representat la societat civil del país davant d'un centenar de persones en una taula rodona acompanyada de Guillaume Tusseau, catedràtic de la Facultat de Dret, de Sciences Po especialista en dret constitucional i teoria del dret, d'Albert Royo, secretari general de DIPLOCAT i de Josep Ramoneda, filòsof, periodista i president de l'Institut de Recherche et d'Innovation (IRI) del Centre Pompidou.

Casals també ha subratllat "la importància de la societat civil" en el procés i s'ha mostrat participativa a col·laborar en la sortida de la crisi: "Catalunya té el desig de col•laborar en el procés de sortida de la crisi. No es tracta d'una qüestió de partits sinó de país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat