Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de gener del 2011 | 17:26
Notícia · Societat civil

L'Altaveu de les Cultures inaugura el nou calendari d'activitats

Barcelona · El programa Altaveu de les Cultures, nascut de la iniciativa de l'entitat Amics de la Unesco de Barcelona, inaugura aquest proper dilluns, 31 de gener, el segon quadrimestre d'activitats. L'acte tindrà lloc a Caixaforum a les 19,15 hores.

La conferència inaugural, que correspon al cicle "A la vora del Nil", anirà a càrrec de Jordi Clos, president de la Fundació Arqueològica Clos, que ens parlarà del seu llibre "El meu estimat Nil: ahir vaig trobar la Piràmide perduda". L'autor  ens convida a fer un trajecte que ens porta a la seva primera atracció pels misteris dels faraons, fins al moment màgic del descobriment de tombes perdudes sota la sorra del desert d'Egipte i del Sudan.

Amics de la Unesco va néixer l'any 1960 i des d'aleshores ha dut a terme una intensa activitat en favor dels valors que animen la Unesco, que són l'educació, la pau i el diàleg entre els pobles. Vinculat de sempre al catalanisme cultural i cívic, ha tingut entre els seus presidents personalitats com Heribert Barrera, Josep Martínez de Foix i Josep Maria Samaranch.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat