Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de d'octubre del 2009 | 14:52
Notícia · Societat civil

Ara, també Sant Cugat, Manresa i Girona

Barcelona · Girona ha decidit seguir l'exemple d'Arenys de Munt. Com molts altres municipis que també s'han adherit a la proposta d'organitzar referèndums sobre la independència de Catalunya, la ciutat de Girona s'ha convertit en la primera capital catalana -ara per ara, l'única- que farà una consulta popular sobiranista.

L'Ajuntament de Girona ha decidit que donarà suport a la iniciativa de la societat civil i, d'aquesta manera, s'ha decidit que el ple de Girona del 10 de novembre aprovi una moció per donar suport a la iniciativa sobiranista. La consulta dels de Girona està organitzada per la plataforma Girona Decideix, i els grups municipals de CiU, ICV i ERC (un total de 13 regidors) ja han avançat que hi donaran suport.

Per la seva banda, Manresa i Sant Cugat també van informar el passat 20 d'octubre que s'adheriran a la iniciativa de les consultes populars, dues ciutats amb una concentració de població important i que van tenir els vots en contra del PP i el PSC.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat