Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de març del 2011 | 18:19
Notícia · Política

Bertran: "Quan Laporta es fica en un projecte, sempre té l'aspiració de posar-s'hi al davant"

En declaracions a Rac1, el secretari general ha insinuat que Joan Laporta vol liderar ERC

Uriel Bertran

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Bertran, ha deixat anar que la decisió de Joan Laporta d'arrossegar el seu partit, Democràcia Catalana, cap al pacte amb ERC a Barcelona, respon a la voluntat de l'expresident blaugrana de presidir la formació republicana. "Quan Joan Laporta forma part d'un projecte, aspira a liderar-lo", ha dit. En una entrevista a Rac1, Bertran ha exposat també les raons per les quals la seva formació no vol que Portabella sigui el cap de cartell d'una gran coalició independentista a Barcelona, un vet que Laporta ha esgrimit per desmarcar-se de Solidaritat Catalana per la Independència. "Vam plantejar que participar d'una candidatura conjunta a l'Ajuntament de Barcelona passava per una renovació", ha explicat el diputat, que ha afegit que "aquesta proposta continua sobre la taula".
En aquest sentit, Bertran ha afirmat que "no anirem a parar a un altre projecte polític que ha estat defensant la política de Jordi Hereu" a l'ajuntament i "que ha pactat les diputacions provincials amb el PSC i ha donat el poder als socialistes".

Sobre el futur de Laporta al Parlament, el secretari general ha dit que han de "parlar, a veure com queda la situació". "No hem pres cap tipus de decisió", ha conclòs. Bertran també ha afirmat que esperaven al president de Democràcia Catalana al dinar que ahir havia convocat la coalició, i ha exposat que, a pesar de tot, aquesta tira endavant perquè "els projectes estan sempre per davant de les persones".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat