Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 28 de d'octubre del 2011 | 16:55
Notícia · Política

Tardà considera que les paraules de Peces-Barba només poden respondre "a ser un enorme fill de puta"

El diputat ha respost així a Twitter a les declaracions del 'pare' de la constitució sobre bombardejar Barcelona.

Barcelona · La cascada de reaccions a les polèmiques declaracions de l'expresident del Congrés dels Diputats, Gregorio Peces-Barba, arriben de totes bandes i tenen tots els calibres. Però probablement, les més dures que s'han dit fins ara han sortir d'una piulada al Twitter del número dos d'ERC al Congrés, Joan Tardà. Poc abans de les onze del matí apareixia al seu compte de la popular xarxa social: "Paraules de Peces Barba sobre bombardeigs de BCN només poden respondre a maldat i, dit en nom d les víctimes, a ser un enorme fill de puta".

Després d'afirmar que a Espanya potser li hauria anat millor quedar-se amb Portugal en comptes de Catalunya, en el marc d'una conferència al Congrés de l'Advocacia celebrat a Cadis,  Peces-Barba va afegir, a l'entorn de les tensions independentistes al nord de l'Estat: "No sóc pessimista. Estarem millor que en altres èpoques. No sé quants cops va caldre bombardejar Barcelona (...) Crec que aquesta vegada es resoldrà sense bombardejar-la".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat