Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de desembre del 2011 | 17:08
Notícia · Política

"Si Espanya no paga a Catalunya, Catalunya no paga a Espanya"

El diputat de SI, Uriel Bertran, anuncia que s'ha registrat una declaració institucional que aposta pel "tancament de caixes".

Barcelona · El diputat i secretari general de SI, Uriel Bertran, ha valorat l'anunci del Conseller d'Economia i Finances, Andreu Mas-Colell, afirmant que "si Espanya no paga a Catalunya, que Catalunya no pagui a Espanya". Aquest fet comportaria un tancament de caixes i que la Generalitat no ingressés en els comptes de l'estat ni les Cotitzacions Socials dels treballadors ni l'IRPF, pel valor dels 759 milions d'euros que es deuen a Catalunya i s'ingressin a l'Agència Tributària de Catalunya.

En aquest mateix sentit, el diputat ha anunciat que SI ha registrat una declaració institucional que s'hauria d'aprovar a la propera Junta de Portaveus per exigir el "tancament de caixes" i per a destinar els diners per a pagar els treballadors.

Bertran ha constatat que no es poden traslladar els problemes del govern català als treballadors i als ciutadans de Catalunya quan "el problema de fons és l'espoli fiscal de 22.000 milions d'euros que van a Espanya i no tornen". El diputat ha dit que "quan una empresa no pot pagar les nòmines i els proveïdors és que la situació és dramàtica", i ha manifestat que veu la Generalitat "portant a l'abisme treballadors i empreses".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat