Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de maig del 2016 | 00:00
Notícia · Política

Roberto Ciambetti presenta un llibre en el que es defensa el Dret d'Autodeterminació amb la portaveu de l'ICEC Anna Arqué

El President del Parlament Vèneto, Roberto Ciambetti, juntament amb el Secretari del Parlament, Antonio Guadagnini, i una delegació de diputats del Consiglio Regional han rebut formalment la representant Catalana, Anna Arqué, de la plataforma internacional ICEC. (International Commission of European Citizens)

Després de la recepció i un  dinar al Parlament  ha tingut lloc la presentació del  llibre: "Il rischio della libertà"  tra globalizzazione e diritto di autodeterminazione, juntament amb l'acadèmic Dr. Davide Lovat i el representant dels Vènets al món, Aldo Rozzi Marin. Es preveu que aquest serà traduït al català i al castellà.

El llibre ofereix un seguit d'aportacions internacionals, coordinades per Luca Polo (portaveu ICEC-Vèneto), que ofereixen tant els portaveus, com els acadèmics i politics habituals col.laboradors de la plataforma internacional ICEC. El cas Català pren part central d'aquesta secció internacional amb l'escrit de la portaveu de l'ICEC als Països Catalans, Anna Arqué, i del catedràtic a la universitat de Copenhagen Toni Abat. Robin McAlpine, director del Common Weal Escocès, Iñigo Jaca, 1er portaveu de l'ICEC-Euskal Herria i Peter Luykx, diputat al Parlament Belga i vicepresident comissió d'internacional, signen llurs contribucions.

El llibre defensa la idea d'una globalitzacio' de pobles lliures i diversos que es troben en l'escenari internacional per combatre les mancances existents i enriquir les oportunitats en benefici de tots els ciutadans, contraposant-se a la idea d'una globalitzacio de pobles uniformats sota la força d'un capitalisme que nomès aspira a eliminar diferències culturals amb la única idea d'engrandir un mercat global en mans d'una oligarquia minoritaria mundial. Amb aquesta idea de fons, els autors, Ciambetti i Lovat, fan una aferrisada defensa del Dret Universal d'Autodeterminaciào com a mecanisme per assolir un escenari internacional entre iguals i de respecte entre els diferents pobles, cultures i llengues del món.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat