Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de desembre del 2014 | 19:01
Notícia · Política

Moviment d'Esquerres (MES) eixampla el ventall del sobiranisme polític a Catalunya

El nou partit dels socialistes sobiranistes s'ha presentat formalment aquesta passada setmana i s'ha definit com a "socialistes catalanistes compromesos amb la construcció d'un país més just, més inclusiu, més solidari, més eficient i més sostenible". El nou partit és resultat de la fusió de NECat i Moviment Catalunya.

FOTO: ACN.

Barcelona · Les llargues reunions i converses dels darrers mesos entre membres del sector catalanista del PSC han donat fruit aquesta setmana al naixement de Moviment d'Esquerres (MES), un nou partit que busca crear, entre d'altres finalitats, un nou estat per a Catalunya.

El partit és el resultat de l'aliança entre NECat i Moviment Catalunya, el primer fundat per l'exsocialista Ernest Maragall i el segon format pels exsocialistes Montserrat Tura i Antoni Castells. 

Així doncs, els crítics del PSC han trobat un nou espai per a reivindicar políticament un nou projecte per a Catalunya que contempli "la construcció d'un país més just, més inclusiu, més solidari, més eficient i més sostenible".

Moviment d'Esquerres (MES) aplega antics dirigents del PSC com Marina Geli, Montserrat Tura, Antoni Castells, Jordi Martí, Pia Bosch, així com també Pere Almeda i Magda Casamitjana --cares visibles del partit de Maragall-- i regidors d'arreu del territori.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat