Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 27 de de setembre del 2011 | 17:51
Notícia · Política

La CUP farà campanya per l'abstenció el 20-N

La formació municipalista decideix no presentar-se a les eleccions estatals i demanarà l'abstenció al considerar que "no hi haurà cap opció que defensi la independència dels Països Catalans i la superació del capitalisme".

L'esquerra rupturista i independentista no es presentarà a les eleccions estatals d'aquest 20-N. El consell polític que la CUP ha celebrat aquest cap de setmana ha ratidficat, tal com era de preveure, aquesta decisió i, a més, ha decidit que farà campanya a favor de l'abstenció. Segons reprodueix Llibertat.cat, la formació considera que aquests comicis "no serviran per resoldre els repte que té plantejat el poble català" i, a més, entén que "no hi haurà cap opció que defensi la independència dels Països Catalans i la superació del capitalisme".

És per això que des de la formació optarà per demanar l'abstenció i per centrar-se, a la vegada, en continuar reforçant el seu creixement i la seva implantació en el territori.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat