Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 22 de de març del 2011 | 17:59
Notícia · Política

La CUP es presenta a Barcelona amb Xavier Monge com a cap de llista

La candidatura incorpora independents a les llistes i reitera que va descartar sumar-se a la coalició de Portabella perquè "no ha ofert res que no hagi fet durant les anteriors legislatures".

Acte de presentació de la candidatura de la CUP a Barcelona

Barcelona · A dos mesos de les eleccions municipals, la CUP-Alternativa per Barcelona, resultat de l'acord entre la formació municipalista amb la coalició anticapitalista Des de Baix –que ja va concórrer a les eleccions al Parlament- ha presentat la seva candidatura per les municipals a la capital catalana. Xavier Monje, advocat de 25 anys i exportaveu de Maulets, serà el cap de cartell en unes llistes que inclouen independents com l'escriptor Julià de Jódar o l'exregidora d'Els Verds a l'Ajuntament de Barcelona Roser Veciana.

La roda de premsa s'ha celebrat davant del Barcelo Hotel Raval, situat a la Rambla del Raval (Ciutat Vella), un "símbol de l'especulació immobiliària" que "exemplifica el model urbanístic en què s'ha basat l'Ajuntament els últims anys". En aquest sentit, la candidatura ha destacat que pretén "esdevenir una alternativa al model neoliberal que han compartit la pràctica totalitat de les forces en representació al consistori al llarg de les últimes legislatures", Un model que "avantposa els interessos privats a les necessitats de la població", ha explicat Monje, que ha incidit en què la candidatura de l'esquerra independentista vol donar respostes a les inquietuds de les veïnes i veïns.

Sobre la possibilitat d'haver-se incorporat a la coalició encapçalada per Jordi Portabella, formada per ERC, RCat i Democràcia Catalana, Monge ha reiterat que no van formar-hi part perquè Esquerra "no ha ofert res que no hagi fet durant les anteriors legislatures". "No ens podíem sumar a una candidatura que no proposés un trencament amb l'actual model de ciutat", ha explicat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat