Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de maig del 2012 | 18:40
Notícia · Política

Independents al Consell Assessor d'ERC

El passat dissabte 12 de maig a les 10 hores del matí es va celebrar la primera sessió de treball del nou Consell Assessor d'ERC. L'acte va ser presidit per Oriol Junqueras, Marta Rovira i Alfred Bosch.

El Consell està composat per 10 exalts càrrecs institucionals del partit: Ernest Benach, Joan Manuel Tresserras, Josep Huguet, Josep Bargalló, Joan Ridao, Xavier Vendrelll, Marta Cid, Carme Capdevila, Manuel Balcells i Jordi Ausàs. 

Quant als independents, ERC compta amb Jordi Porta, Josep Maria Terricabras, Josep Maria Reniu, Gemma Calvet, Josep Coderc,  Elisenda Paluzie, Camil Ros, Miquel Sellarès i Teresa Losada al Consell Assessor. El partit també comptarà amb l'assessorament especial de Ferran Requejo i Germà Bel.

La creació d'aquest Consell Assessor és una iniciativa de la nova direcció d'ERC que pretén implicar no sols els militants sinó també els simpatitzants i els sectors de la societat civil i intel·lectuals i universitaris de l'entorn del sobiranisme.

El Consell Assessor es reunirà en plenari i per temàtiques especials ─quan calgui─ per a l'elaboració d'informes que permetin a la direcció d'ERC interpretar millor l'acció política i l'estratègia que cal desenvolupar per a la plena sobirania nacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat