Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de d'abril del 2012 | 18:26
Notícia · Política

Esquerra Republicana presenta la campanya #novullpagaraEspanya

Marta Rovira ha presentat aquesta setmana #novullpagaraEspanya davant de les mobilitzacions populars contra els peatges. Esquerra confirma així el seu suport a la iniciativa "No vull pagar".

Barcelona · La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha donat ple suport aquesta setmana al centenar de persones que s'han adherit a la campanya ciutadana No vull pagar: "Ens toca posar-nos al costat de la gent'.

Rovira ha qualificat d''encertades" aquest tipus de mobilitzacions ja que "els peatges són un símbol de la injustícia que patim en aquest país", i ha anunciat que Esquerra presenta la campanya #novullpagaraEspanya, amb la qual el partit republicà no només insta a no pagar peatges sinó que pretén "denunciar l'espoli fiscal, que afecta a molts d'altres àmbits de la nostra vida quotidiana".

La secretària general d'Esquerra Republicana ha incidit en la injustícia que suposen els peatges per a la ciutadania catalana: "No només paguem el doble —per les nostres autopistes i per les vies gratuïtes de Madrid—, sinó que ara també rescatarem les infraestructures innecessàries que s'han construït amb els nostres impostos".

Esquerra ha avançat que presentarà esmenes a Madrid per aconseguir més diners per al fons de rescat dels peatges i ha fet una crida a participar en els actes de protesta contra els peatges que tindran lloc el proper 1 de maig.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat