Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de de gener del 2011 | 15:57
Notícia · Política

El cavall d'Àtila

Redacció: Tribuna Mallorca · La llegenda diu que per on passava el cavall d'Àtila no tornava a créixer l'herba. Es tracta d'una metàfora per donar a entendre la destrucció provocada per les hordes dels huns al seu pas per l'imperi romà. Las política balear té els seus cavalls d'Àtila, disposats sempre a posar el seu gra d'arena en el procés de destrucció de les institucions democràtiques i de l'estat social. El PP és el nostre exèrcit hun, disposat a fulminar el català, els funcionaris, el sistema educatiu i sanitari o els mitjans de comunicació públics. Està clar que, de guanyar José Ramón Bauzá les properes eleccions, les Illes Balears no les coneixerà ni Déu.

El PP ha tornat aquesta setmana a fer promeses electorals, com sempre buides de contingut. Ha anunciat que posarà una hora lectiva més als centres educatius, per reduir el fracàs escolar. No ha dit, però, com ho pagarà en temps de crisi. També ha dit que crearà una Oficina de Control Pressupostari. Hauria bastat que, com a partit, no s'haguessin dedicat a robar els doblers de tots els ciutadans. Sobre la sanitat, més val no parlar-ne: amb els doblers que ha costat el fiasco de Son Espases s'haguessin pogut fer moltes inversions bàsiques en aquest àmbit.

El més divertit, però, és la proposta d'eliminar Televisió de Mallorca. Molesta l'existència d'un mitjà que és alhora barat -costa menys que els informatius d'IB3-, eficient, productiu -dóna feina a moltes productores de Mallorca-, independent, educatiu, transparent i en català. Molesta una televisió que compleix la seva funció de servei públic i de mitjà de proximitat a preus molt econòmics. Deu ser aquest el principal motiu de l'obsessió del PP amb Televisió de Mallorca: que no en pot treure gaire profit. El cavall d'Àtila està en marxa i vol continuar segant l'herba als seus peus.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat