Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de de setembre del 2010 | 15:40
Notícia · Política

El full de ruta de SI: Laporta i el seu "cercle virtuós"

Barcelona · Joan Laporta és el primer que es nega a abandonar el regust de futbol en el seu actual paper de líder polític. La seva famosa estratègia, el "cercle virtuós" que va conduir el Futbol Club Barcelona a ser un dels clubs de futbol líder a tot el planeta, pren de nou protagonisme.

Aquesta setmana Solidaritat Catalana (SI) ha presentat el seu manifest en el qual Laporta ha volgut reprendre l'esperit dels millors anys de la seva vida: l'esplendor de l'èxit del barça. Aquest cop, però, Laporta el trasllada al territori polític. El nou manifest del SI marca el full de ruta que la formació política pretén seguir amb lobjectiu clar de la independència de Catalunya. El camí que traça aquest manifest electoral compta amb una combinació central bàsica: la convergència entre mobilització de la societat catalana en favor de l'Estat propi i l'acció política cristal·litzada en la tasca de SI.

El manifest de SI presenta també l'anomenada Agenda per la Independència en la qual, un cop assolida la majoria absoluta, el SI es compromet a proclamar la independència i costituir un Govern català que finalitzi els requeriments necessaris per a la formació del nou Estat dins la Unió Europea. Amb tot, el full de ruta del SI revel·la algunes de les qüestions en matèria de política social que el partit independentista no havia concretat fins ara, com són infraestructures, economia fiscal o immigració. En aquest sentit el partit ha determinat la seva postura en total oposició a qualsevol mesura que vingui determinada per l'Estat espanyol. L'eix nacional, doncs, com a mesura de totes les coses.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat