Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de de gener del 2011 | 15:46
Notícia · Política

La mentida del veto unilateral a la ILP "Televisió Sense Fronteres"

Barcelona · La sorpresa que va generar la negativa unilateral de l'executiu de Zapatero a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió Sense Fronteres i la llarga ombra de sospita que aquesta va generar en amplis sectors de la població

finalment s'han confirmat.

El Govern, que va justificar el rebuig a aquesta proposta que lluita en favor de la lliure circulació de la llengua i la cultura pròpies a través dels mitjans de comunicació argumentant que el projecte suposaria una despesa d'entre 600 i 800 milions d'euros a l'any, ha resultat ser una aproximació molt allunyada de la realitat.

Així ho ha corroborat un informe que s'ha donat a conèixer aquesta setmana elaborat per la direcció general de Xarxes i Infraestructures de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya. L'estudi ha xifrat els costos d'implantació de la infraestructura televisiva entre els 8 i els 10 milions d'euros anuals, unes xifres que disten molt de les calculades pel govern de Zapatero.

D'aquesta manera, l'informe, que descarta el crietri de despesa desorbitada en un context de crisi econòmica que va argumentar l'executiu espanyol el passat 20 d'cotubre, conclou que la planificació del nou múltiplex necessari per a la implantació Televisió Sense Fronteres "no significaria costos addicionals significatius".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat