Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de de febrer del 2011 | 17:28
Notícia · Política

La Fiscalia Anticorrupció multa Camps amb més de 41 mil euros per delicte de suborn

Barcelona · El cercle de la corrupció estreny Camps cada cop més. Tot i que el cas Gürtel és encara lluny d'acabar amb la carrera de Francisco Camps al capdavant de la Generalitat Valenciana, les suposades trames corruptives

que l'han envoltat han donat per fi una fuetada al president de l'executiu valencià, després que el TSJV veiés indicis delictius en les actuacions de Camps ara fa un any però no n'investigués més a fons les causes.

Camps ha estat multat ara amb 41.250 euros per un delicte continuat de suborn passiu en acceptar de la trama Gürtel diversos regals com els vestits fets a mida de les botigues Milano i Forever Young. Així ho ha fet públic aquesta setmana la Fiscalia Anticorrupció, que ha enviat al jutge instructor, José Flors, les conclusions provisionals del seu escrit. L'acusació demana cinc mesos i 15 dies de multa a Camps, a 250 euros al dia. Segons el Codi Penal, aquesta és la màxima sanció que es pot demanar, de tres a sis mesos de multa, atès que el delicte de suborn passiu impropi no implica presó.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat