Indica publicitat
Divendres, 10 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de de febrer del 2011 | 18:25
Notícia · Política

Rumors d'escissió al PP de les Illes

Reproduïm de Tribuna Mallorca · La crisi del PP s'accentua, amb rumors d'escissions de diferents agrupacions. Ahir ja es parlava d'una part dels militants de Sa Pobla i de la de Mancor de la Vall al complet, encapçalada pel seu batle, l'ínclit Bernardí Coll. La situació és tan complicada que José Ramón Bauzá va haver d'organitzar una reunió d'urgència amb Antoni Pastor per fer les paus i evitar més fuites. Sembla que el sector liderat pel batle de Manacor no es mourà i que el Llevant es manté relativament tranquil. Possiblement la trobada va servir per aclarir el futur de Pastor dins el PP. El batle de Manacor ha estat víctima del
menyspreu de Bauzá i encara no ha confirmat si repetirà com a candidat a la batlia de la capital del Llevant.

La direcció del partit passa pena per les reaccions a les comarques del Pla i el Raiguer, on la influència de Font és destacable. El PP es troba encara en estat de xoc i la situació és encara més greu atenent la imputació de Francesc Fiol en el cas Palmarena -per l'òpera de Calatrava- i la manera en què Bauzá ha entrat al Parlament -negant-se a ser el portaveu del partit i, per tant, demostrant la seva covardia política. La situació interna semblava resolta fa una setmana, però tot es complica i el PP veu cada vegada més difícil aconseguir el seu objectiu: la majoria absoluta a Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat