Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 2 de de juny del 2011 | 17:09
Notícia · País Valencià

La plataforma valenciana en defensa de l'educació pública convoca una manifestació

L'oposició política, els sindicats, les entitats d'ensenyament, la Plataforma per la Llengua, Escola Valenciana i ara, també, la plataforma valenciana en defensa de l'educació pública. Camps compta amb tot un ventall d'opositors a l'atac contundent contra la llengua pròpia a les aules.

Barcelona · Una nova entitat, la plataforma valenciana en defensa de l'educació pública, s'ha afegit a la indignació unànime que ha provocat la mesura del conseller d'Educació de la Generalitat valenciana d'abolir la llengua pròpia de l'ensenyament públic. Per això mateix, la plataforma ha convocat una manifestació per al pròxim 18 de juny a les a les 18 hores sota el lema 'Per un ensenyament públic de qualitat. No a les retallades, sí al valencià'.

La plataforma ha manifestat a través d'un comunicat el seu "rebuig" a les mesures de "desmantellament de l'escola pública" i ha indicat que la concentració sortirà dissabte 18 de juny des la plaça Sant Agustí de València i recorrerà els principals carrers del centre de la ciutat. La plataforma també ha indicat que la manifestació preveu una queixa generalitzada a la gestió de la conselleria d'Educació, per les retallades aplicades als centres públics en nombre de grups, plantilles i recursos, i per la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat