Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de de setembre del 2013 | 18:43
Notícia

Nou grup al PSC: Socialistes pel Dret a Decidir

El nucli dur del Partit dels Socialistes de Catalunya comença de debò a prendre les regnes del partit d'una definitiva vegada. A la participació de Marina Geli a la Via Catalana i el lideratge de Joaquim Nadal del Pacte gironí pel dret a decidir s'hi han sumat ara Montserrat Tura i Laia Bonet que, entre d'altres, han format el grup Socialistes pel Dret a Decidir.

Montserrat Tura.

Barcelona · La lamentable imatge i discurs del PSC a Catalunya, oposant-se a un dret universal reconegut per a tots els pobles com és el dret a decidit, ha tocat fons. O com a mínim això és el que deuen haver interpretat molts dels puntals del partit dels socialistes de Catalunya que, cansats de la submissió al PSOE, han decidit aquesta setmana crear Socialistes pel Dret a Decidir.

Segons ha publicat l'Independent de Gràcia, el nou col·lectiu polític va reunir-se el passat dimecres, Onze de Setembre, al CAT un conegut local del barri de Gràcia de Barcelona. La trobada informal va servir per a llançar un primer manifest que demana modificar el marc jurídic espanyol per a fer-hi encabir una consulta sobre la independència de Catalunya.

Laia Bonet, Montserrat Tura, Jordi Martí i Toni Comín, crítics a la línia oficial del PSC, han impulsat Socialistes pel Dret a Decidir amb un manifest on s'hi denuncia que el PSC no va tenir un "posicionament clar" en la important Diada de l'any passat. El col·lectiu planteja que es modifiqui el marc jurídic espanyol per possibilitar una consulta a Catalunya.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat