Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de febrer del 2013 | 18:42
Notícia

Mossos per la Independència demana la retirada de les banderes espanyoles de totes les comissaries

El col·lectiu independentista dels Mossos d'Esquadra vol seguir la lògica política endegada a Catalunya amb el procés de transició nacional i ha demanat a la Conselleria de l'Interior fer enretirar les banderes espanyoles de totes les comissaries del país.

Barcelona · El col·lectiu Mossos per la Independència, una sectorial dins de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha entrat una petició aquest dimarts a la conselleria d'Interior amb la qual demananen la retirada de les banderes espanyoles de totes les comissaries del territori català.

El coordinador d'aquesta sectorial, Albert Bonaire, ha explicat a la premsa aquesta setmana que els Mossos "han de servir el poble de Catalunya amb lleialtat" i consideren que "no es poden quedar al marge del procés majoritari que ha engegat el poble".

La sectorial de l'ANC tamné ha assegurat que la policia catalana ha de ser lleial al procés de transició nacional i que Espanya "no ha mostrat cap respecte" cap als símbols catalans.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat