Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de de desembre del 2014 | 18:33
Notícia · Llengua

La CAL recupera l'autoestima de la llengua amb 'El català és sexi'

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha iniciat aquesta setmana una nova campanya per respondre a David Guapo, un monologuista i actor que afirma en una de les seves actuacions que el català és la llengua "menys sexi del món i no serveix per lligar".

M. Folch · 'El català és sexi' és la nova campanya organitzada per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) en defensa de la llengua pròpia com a vehicle per a lligar. La iniciativa de la CAL sorgeix a partir d'un associat de l'entitat que va anar a veure el monologuista David Guapo al Club Capitol de Barcelona.

Allí l'associat de la CAL va decidir endegar la campanya perquè al final de l'espectacle es ridiculitza la llengua catalana: l'actor afirma que el català és la llengua "menys sexi del món i no serveix per lligar".

La CAL ha instat tots els seus associats, així com la resta de la societat catalana, a enviar correus a David Guapo (info@grupbalana.com o contratacion@davidguapo.com) per a explicar-li que el català sí que és sexi i sí que serveix per lligar. Amb el títol "DAVID: EL CATALÀ ÉS SEXI!" la CAL proposa el text següent: 

"David, m'he assabentat que al monòleg que representes al Club Capitol de Barcelona afirmes que el català no és sexi ni serveix per lligar. Vull que sàpigues que jo he lligat en català i que considero la meva llengua tant sexi com qualsevol altra llengua. Trobo del tot desafortunada la part del teu monòleg en la qual ridiculitzes la nostra llengua, i et demano que consideris treure aquesta part del teu monòleg".

Podeu seguir la iniciativa a través de les xarxes amb el hashtag #elcatalaessexi o a través del web oficial de la CAL.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat